Een gezond en lekker tussendoortje, een goede start van jouw dag, als lunch.. hoe je het ook wil eten, het kan! Hierbij een recept voor gezonde (!) glutenvrije kwarkbollen.
BENODIGDHEDEN
- 250 ml halfvolle kwark
- 150 gram glutenvrij amandelmeel
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram sultana rozijnen
- 50 gram pure chocolade
- 2 eieren
- 1 drupje vanille extract
- Een snufje zout
WERKWIJZE
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Hak de pure chocolade in kleine stukjes
- Doe de kwark, eieren, rozijnen, chocolade stukjes en het vanille extract in een grote kom en mix het
- Spatel het zelfrijzend bakmeel en het amandelmeel door de mix
- Maak van de mix kleine bollen en leg ze op je met bakpapier beklede bakplaat
- Zet het voor 20 minuten in de oven
IK HEB MEER BAKSELS GEMAAKT DIE JIJ OOK LEKKER VINDT
- Glutenvrije spongecake met zelfgemaakt slagroom
- Ontbijttaart met noten
- Kwarktaart met aardbeien en noten
- Taart met Skyr
- Worteltjestaart
- Glutenvrije kwarktaart met kokosbodem
- Glutenvrije kwarktaart met speculaasbodem
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek