Ook al gaan we richting de zomer, ik ben van mening dat een heerlijke tiramisu altijd kan. Deze keer een glutenvrije tiramisu met kersen!
BENODIGDHEDEN
- 250 gram verse slagroom
- 250 gram mascarpone
- 2 pakken glutenvrije speculaas (Plus)
- 100 gram suiker
- 2 el cacao
- 1 kopje sterke zwarte afgekoelde koffie
- 1 blik kersen van 425 ml (deze)
WERKWIJZE
- Zet een kopje zeer zwarte koffie en laat het afkoelen
- Mix de slagroom met de mascarpone, cacao en het suiker (met de hand of keukenmachine)
- Zorg dat de slagroom goed opgeklopt is en zet het dan in de koelkast
- Doe de koffie in een bakje
- Leg een laag speculaasjes neer en drup daar overheen de koffie
- Pak je (in mijn geval) ovenschaal en maak iedere keer een laag van speculaas/kersen/slagroom
- Zorg dat de laatste laag een slagroom variant is
- Top met de overgebleven cacaopoeder
S M A K E L I J K!
love, Annemiek