Ook al gaan we richting de zomer, ik ben van mening dat een heerlijke tiramisu altijd kan. Deze keer een glutenvrije tiramisu met kersen!

BENODIGDHEDEN

  • 250 gram verse slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 2 pakken glutenvrije speculaas (Plus)
  • 100 gram suiker
  • 2 el cacao
  • 1 kopje sterke zwarte afgekoelde koffie
  • 1 blik kersen van 425 ml (deze)

WERKWIJZE

  1. Zet een kopje zeer zwarte koffie en laat het afkoelen
  2. Mix de slagroom met de mascarpone, cacao en het suiker (met de hand of keukenmachine)
  3. Zorg dat de slagroom goed opgeklopt is en zet het dan in de koelkast
  4. Doe de koffie in een bakje
  5. Leg een laag speculaasjes neer en drup daar overheen de koffie
  6. Pak je (in mijn geval) ovenschaal en maak iedere keer een laag van speculaas/kersen/slagroom
  7. Zorg dat de laatste laag een slagroom variant is
  8. Top met de overgebleven cacaopoeder
Processed with VSCO with av8 preset
Processed with VSCO with av8 preset

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close