Ten minste één keer in de maand maak ik deze groentesoep wel. Ik eet en deel het met veel liefde. Hierbij mijn geheim: de glutenvrije groentesoep met vermicelli.

BENODIGDHEDEN

  • 1 grote zak soepgroente of 2 kleintjes (deze is de kleine x 2)
  • 3 kleine uien
  • 250 gram soepballetjes (ik gebruik deze)
  • Een handje spaghetti
  • 100 gram wortels
  • Peper en zout
  • Cayennepeper naar smaak
  • 2 blokjes groentebouillon (AH!)
  • 1,5 liter kokend water

WERKWIJZE

  1. Snijd de uien en wortels
  2. Zet een soeppan op het vuur en fruit daarin de gesneden uien en wortels
  3. Voeg de soepgroente toe
  4. Fruit en roer goed
  5. Doe de kruiden er doorheen (peper, zout, cayennepeper)
  6. Voeg het water en de bouillonblokjes bij in de pan
  7. Pak het handje spaghetti en breek het in stukjes van circa 5/6 cm
  8. Voeg tot slot de soepballetjes toe
  9. Laat het geheel nog circa 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen
Processed with VSCO with av8 preset

IK HEB MEER GLUTENVRIJE SOEPJES GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close