Ten minste één keer in de maand maak ik deze groentesoep wel. Ik eet en deel het met veel liefde. Hierbij mijn geheim: de glutenvrije groentesoep met vermicelli.
BENODIGDHEDEN
- 1 grote zak soepgroente of 2 kleintjes (deze is de kleine x 2)
- 3 kleine uien
- 250 gram soepballetjes (ik gebruik deze)
- Een handje spaghetti
- 100 gram wortels
- Peper en zout
- Cayennepeper naar smaak
- 2 blokjes groentebouillon (AH!)
- 1,5 liter kokend water
WERKWIJZE
- Snijd de uien en wortels
- Zet een soeppan op het vuur en fruit daarin de gesneden uien en wortels
- Voeg de soepgroente toe
- Fruit en roer goed
- Doe de kruiden er doorheen (peper, zout, cayennepeper)
- Voeg het water en de bouillonblokjes bij in de pan
- Pak het handje spaghetti en breek het in stukjes van circa 5/6 cm
- Voeg tot slot de soepballetjes toe
- Laat het geheel nog circa 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen
IK HEB MEER GLUTENVRIJE SOEPJES GEMAAKT!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek