Ik ging maar weer eens aan de slag met semi-gezonde bananenpannenkoekjes. Deze keer met wat cacao!
BENODIGDHEDEN
- 100 gram amandelmeel
- 100 gram boekweitmeel
- 150 ml melk naar keuze (ik koos voor amandelmelk)
- 4 eieren
- 2 rijpe bananen
- 1 zakje bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 el cacaopoeder
- Topping is het lekkerst met aardbeiden/stroop (aardbeien waren op)
WERKWIJZE
- Mix de ‘natte’ producten met elkaar
- Zeef de meelsoorten en voeg het samen met elkaar
- Mix de meelsoorten beetje bij beetje door de natte producten heen
- Bak een klein bananenpannenkoekje in een pan met wat (olijf/kokos)olie
- De toppingsoorten kan je dus variëren (banaan, nootjes, aarbeien, suiker ja/nee)
IK HEB MEER SOORTEN GERECHTEN GEMAAKT MET BANAAN!
- Bananenbrood met peer
- Bananenbrood met walnoten
- Homemade bananenmilkshake
- Banaan/mokkacake
- Cacaofantasie
- Bananenbrood met kersen
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek