IK LIJK ECHT WEL EEN VERSLAVING TE HEBBEN AAN M&M’S, HET IS ECHT NIET NORMAAL. OP IEDERE VERJAARDAG KRIJG IK ZE AL MAAR VOEL ME NOOIT DE BEROERDSTE OM ZE THUIS OOK NOG FF TE KOPEN. HOEZO ZOU M&M CAKE DAN NIET LEKKER SMAKEN DACHT IK ZO? TADAA:
BENODIGDHEDEN
- 200 gram roomboter
- 225 gram zelfrijzend bakmeel
- Snufje zout
- 8 gram vanillesuiker
- 200 gram suiker
- 4 eieren
- M&M’s (VEEL!)
WERKWIJZE
- Verwarm de oven op 180 graden
- Snijd de boter in stukjes en doe het in de mixer
- Voeg de suiker, vanillesuiker en de zout toe en mix het
- Voeg per stuk de eieren toe en mix het tot een glad mengsel
- Schep het zelfrijzend bakmeel en de M&M’s er voorzichtig door
- Mix totdat je een egaal beslag hebt
- Giet het in de bakvorm (ik deed er bakpapier onder) en zet het in de oven
Tip: Wanneer de bovenkant al knapperig wordt en de onderkant nog niet, doe dan aluminiumfolie over het geheel en zet het terug in de oven.
IK HEB MEER SOORTEN CAKE GEMAAKT!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek