IK LIJK ECHT WEL EEN VERSLAVING TE HEBBEN AAN M&M’S, HET IS ECHT NIET NORMAAL. OP IEDERE VERJAARDAG KRIJG IK ZE AL MAAR VOEL ME NOOIT DE BEROERDSTE OM ZE THUIS OOK NOG FF TE KOPEN. HOEZO ZOU M&M CAKE DAN NIET LEKKER SMAKEN DACHT IK ZO? TADAA:

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram roomboter
  • 225 gram zelfrijzend bakmeel
  • Snufje zout
  • 8 gram vanillesuiker
  • 200 gram suiker
  • 4 eieren
  • M&M’s (VEEL!)

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Snijd de boter in stukjes en doe het in de mixer
  3. Voeg de suiker, vanillesuiker en de zout toe en mix het
  4. Voeg per stuk de eieren toe en mix het tot een glad mengsel
  5. Schep het zelfrijzend bakmeel en de M&M’s er voorzichtig door
  6. Mix totdat je een egaal beslag hebt
  7. Giet het in de bakvorm (ik deed er bakpapier onder) en zet het in de oven

Tip: Wanneer de bovenkant al knapperig wordt en de onderkant nog niet, doe dan aluminiumfolie over het geheel en zet het terug in de oven.

Processed with VSCO with f2 preset

IK HEB MEER SOORTEN CAKE GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close