‘HOE MOEILIJK KON HET ZIJN?’, DAT IS WAT IK DACHT. IK GING WAT EXPERIMENTEREN EN INDERDAAD: MET MAAR 4(!) INGREDIËNTEN MAAKTE IK DEZE HEERLIJKE WRAPS. WEL EVEN WAT GOEDKOPER OOK DAN DIE IN DE WINKEL!

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram glutenvrij boekweitmeel
  • 1 ei
  • Snufje zout
  • 400 ml water
  • Beleg naar keuze (ik koos voor zalm, huttenkase, rode ui, citroen en sla)

WERKWIJZE

  1. Doe het boekweitmeel in de keukenmachine
  2. Voeg een snufje zout toe en roer het door
  3. Meng het ei en het water er doorheen
  4. Doe de olie in een koekenpan en bak het mengsel per kant tot een knapperige wrap
  5. Ik at hem met zalm, huttenkase, rode ui, sla en citroen.
Processed with VSCO with f2 preset

Wil je eens wat meer inspiratie opdoen voor een lekkere lunch? Klik dan HIER.

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close