Nieuwe muffinvariant! De glutenvrije muffin met peer en pecannoten. Heerlijk voor bij de koffie en prima om in te vriezen.

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 2 peren
  • 2 eieren
  • 70 gram roomboter
  • Snufje zout
  • 5 gram vanillesuiker
  • Scheutje vanille extract

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Schil de peren
  3. Smelt de roomboter
  4. Doe ze in de blender zodat ze goed vermorzeld zijn
  5. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix goed met elkaar
  6. Verdeel de muffinmix over je vormpjes
  7. Druk goed aan en top met een pecannootje
  8. Doe het geheel voor circa een halfuur in een oven
  9. Laat afkoelen of eet ze als ze nog lekker warm zijn!
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

IK HEB MEER GEZONDE MUFFINS GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close