De semi gezonde bananencake. Mét mokka. Een heerlijke combi, een soort van gezond en perfect als tussendoortje. ik presenteer jullie: de glutenvrije bananencake met mokka.

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 50 gram kokosmeel
  • 2 eieren
  • 3 bananen
  • 50 gram suiker (ik gebruikte kokosbloesemsuiker)
  • 75 gram boter naar keuze (ik koos voor Alpro)
  • Snufje zout
  • Snufje kaneel
  • 75 gram mokkaboontjes

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Leg bakpapier in je cakevorm
  3. Prak de bananen
  4. Voeg de meelsoorten bij elkaar door te zeven
  5. Doe de eieren, banaan, suiker, boter, zout en het kaneel in een mixer en mis samen
  6. Spatel de meelsoorten er door heen (spatel écht!)
  7. Voeg de mokkaboontjes toe
  8. Zet het geheel voor 35 minuten in de oven (wordt het zwart, leg er aluminiumfolie overheen)

IK MAAKTE NOG WAT MEER LEKKERE cake:

HEB JIJ NOG LEUKE IDEEËN VOOR cakeT SMAKEN? LET ME KNOW!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close