Alles had ik in huis, je maakt het heel simpel. Waarschijnlijk jij ook wel! De glutenvrije appelkaneelcake.

BENODIGDHEDEN

  • 1 appel
  • 225 gram zelfrijzend bakmeel van de Albert Heijn
  • 4 eieren
  • 200 gram kokosbloesemsuiker
  • 250 gram ongezouten roomboter
  • Snufje zout
  • Kaneel naar smaak (ik ben er dol op)

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven op 160 graden
  2. Mix de boter en kaneel tot een egaal beslag
  3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe
  4. Spatel het zelfrijzend bakmeel er doorheen
  5. Voeg tot slot het zout en de kaneel toe
  6. Snijd de appel in partjes en leg er bovenop
  7. Zet het geheel voor 1,5 uur in de oven (houd wel goed in de gaten)

Tip: Wanneer de bovenkant al knapperig wordt en de onderkant nog niet, doe dan aluminiumfolie over het geheel en zet het terug in de oven.

 IK HEB MEER SOORTEN CAKE GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close