Alles had ik in huis, je maakt het heel simpel. Waarschijnlijk jij ook wel! De glutenvrije appelkaneelcake.
BENODIGDHEDEN
- 1 appel
- 225 gram zelfrijzend bakmeel van de Albert Heijn
- 4 eieren
- 200 gram kokosbloesemsuiker
- 250 gram ongezouten roomboter
- Snufje zout
- Kaneel naar smaak (ik ben er dol op)
WERKWIJZE
- Verwarm de oven op 160 graden
- Mix de boter en kaneel tot een egaal beslag
- Voeg de eieren 1 voor 1 toe
- Spatel het zelfrijzend bakmeel er doorheen
- Voeg tot slot het zout en de kaneel toe
- Snijd de appel in partjes en leg er bovenop
- Zet het geheel voor 1,5 uur in de oven (houd wel goed in de gaten)
Tip: Wanneer de bovenkant al knapperig wordt en de onderkant nog niet, doe dan aluminiumfolie over het geheel en zet het terug in de oven.
IK HEB MEER SOORTEN CAKE GEMAAKT!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek