komkommer is altijd een goed idee. Bij je ontbijt, door je lunch, je salade bij het avondeten óf als tussendoortje.. vandaar deze heerlijke zelfgemaakte komkommerdip!
Benodigdheden
- 2 komkommers
- 1 el citroensap
- 200 gram griekse yoghurt
- Basilicum
- Olijfolie
- Knoflookpeper en zout
Werkwijze
- Rasp de komkommers in een grote kom
- Meng dit met de griekse yoghurt
- Voeg de knoflookpeper en zout toe
- Mix goed door elkaar
- Voeg de citroensap en de olijfolie toe
- Voeg tot slot de basilicum toe en meng het geheel rustig met elkaar
- Garneer met wat basilicum en olijfolie (extra vergine)
Heb je ideeën voor dipjes, zie je graag iets voorbijkomen? Ik hoor het graag hè!
IK HEB MEER dipjes GEMAAKT DIE JIJ VAST EN ZEKER WEL LEKKER VINDT!
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek