Glutenvrije tiramisu is iets wat ik ieder jaar maak met kerst. Je kunt er eindeloos mee VARIËREN, dus doe dat ook!

BENODIGDHEDEN

  • 250 gram verse slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 2 dopjes likeur 43
  • 2 pakken lange vingers (Plus)
  • 50 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 kopje sterke zwarte afgekoelde koffie
  • Cacao naar smaak

WERKWIJZE

  1. Zet een kopje zeer zwarte koffie en laat het afkoelen
  2. Mix de slagroom met de mascarpone en het suiker (met de hand of keukenmachine)
  3. Zorg dat de slagroom goed opgeklopt is en zet het dan in de koelkast
  4. Doe de koffie en de likeur in een bakje
  5. Leg een laag lange vingers neer en drup daar overheen het mengsel van koffie en likeur
  6. Pak je (in mijn geval) ovenschaal
  7. Zorg dat de laatste laag een slagroom/mascarpone variant is
  8. Top met de overgebleven lange vingers en wat cacaopoeder

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close