Glutenvrije tiramisu is iets wat ik ieder jaar maak met kerst. Je kunt er eindeloos mee VARIËREN, dus doe dat ook!
BENODIGDHEDEN
- 250 gram verse slagroom
- 250 gram mascarpone
- 2 dopjes likeur 43
- 2 pakken lange vingers (Plus)
- 50 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 kopje sterke zwarte afgekoelde koffie
- Cacao naar smaak
WERKWIJZE
- Zet een kopje zeer zwarte koffie en laat het afkoelen
- Mix de slagroom met de mascarpone en het suiker (met de hand of keukenmachine)
- Zorg dat de slagroom goed opgeklopt is en zet het dan in de koelkast
- Doe de koffie en de likeur in een bakje
- Leg een laag lange vingers neer en drup daar overheen het mengsel van koffie en likeur
- Pak je (in mijn geval) ovenschaal
- Zorg dat de laatste laag een slagroom/mascarpone variant is
- Top met de overgebleven lange vingers en wat cacaopoeder
S M A K E L I J K!
love, Annemiek