M&M’s zijn één van mijn grote verslavingen. Koekjes zijn altijd goed. Hier de combinatie: glutenvrije m&m koekjes!
BENODIGDHEDEN
- 225 gram meel naar keuze (ik koos voor Schar mix B, ja deze is ook voor koekjes/muffins/cake)
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram witte bastardsuiker
- 125 gram ‘gewone’ suiker
- 1 zakje baking soda
- 1 ei
- 150 gram boter naar keuze (ik koos voor Alpro)
- 200 gram M&M met pinda (de gele)
WERKWIJZE
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Doe de boter en de suikersoorten in een kom en mix het rustig
- Voeg het eitje toe
- Doe in een grote bak de meel en het baking soda en meng het met elkaar
- Voeg de meel toe aan de al draaiende mixer
- Wanneer het een soort deeg is voeg je 75% van de M&M’s toe (de rest is voor decoratie)
- Maak kleine bolletjes met twee lepels (of je handen) van het deeg en leg dit op een bakplaat
- Zorg dat je genoeg ruimte hebt, de koekjes zakken uit
- Zet het voor een kleine 15 minuten in de oven (iedere oven is anders, houd het dus in de gaten)
- Serveer met de overige M&M’s (laat wel even afkoelen smikkelkont!!)
IK HEB MEER SOORTEN koekjes GEMAAKT!
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek