Lasagna was vroeger altijd mijn lievelingseten, totdat ik geen gluten meer kon verdragen dus… Ik ontving laatst een pakketje van Urtekram, waar lasagnabladen inzaten. Hier dan ook een glutenvrije lasagna!
BENODIGDHEDEN
- De lasgnebladen van Urtekram (deze!)
- 400 gram mager gehakt
- 1 courgette
- 1 zak 300 gram wokgroente mix
- 2 x tomatenpuree
- 1 grote pot tomatensaus met knoflook en ui naar keuze
- Peper en zout
- 1 zakje geraspte kaas (ik koos voor mager en 30+)
WERKWIJZE
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Rul de gehakt gaar
- Snijd de courgette in blokjes
- Voeg de courgette en de zak wokgroente toe
- Doe de tomatenpuree er bij en roer goed door
- Voeg eventueel wat peper en zout toe
- Voeg tot slot de tomatensaus toe
- Pak een ovenschotel en voeg steeds laag voor laag de saus en de bladen toe (begin en eindig met de saus)
- Top met de kaas
- Zet het geheel voor 35 minuten in de oven
- Eet het eventueel met een salade
Binnenkort komen er meer receptjes met de producten van Urtekram!
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek