Ik was eens benieuwd hoe het is om een glutenvrije broodpudding te maken uit de oven. Ik koos voor een combinatie met kokos en kersen!

BENODIGDHEDEN

  • Brood naar keuze
  • 1 potje kersen
  • 250 ml (kokos)melk (ik koos voor Alpro)
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels (vanille)suiker
  • Kokosrasp naar smaak
  • Boter om mee in te vetten

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de melk, eieren, suiker in een grote kom
  3. Meng het goed door elkaar en laat het even staan
  4. Snijd het brood in blokjes
  5. Smelt de boter
  6. Vet de vormpjes in
  7. Voeg het brood in een vormpje en wissel af met kersen
  8. Doe het melkmengsel in een kan en giet het over de vormpjes
  9. Voeg de kokos toe
  10. Zet het geheel in de oven voor 20 minuten

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close