Onlangs stuitte ik op een recept dat ‘frittata’ heette. Het was een recept met ei en sperziebonen, iets wat ik nog nooit had gezien en/of van gehoord. Ik ging zelf op onderzoek uit en bouwde deze fantastische frittata met broccoli!
BENODIGDHEDEN
- 6 eieren
- 125 ml creme fraiche
- 1 grote broccolikrop
- 100 gram geraspte kaas
- 100 gram fetakaas
- 200 gram cherrytomaten
- Peper en zout
WERKWIJZE
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Kook de broccoli beetgaar, dit was voor mij 3 minuten
- Snijd de cherrytomaten en de broccoli in stukjes
- Doe dit in een ingevette ovenschaal
- Klop de eieren en de crème fraiche los en voeg hier de kaas en het peper en zout aan toe
- Doe dit over de groentes in de ovenschaal
- Verkruimel de fetakaas over het geheel
- Zet het geheel voor circa 35 minuten in de oven
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek
1 Comment
Pingback: Frittata met ham - Annemiek Nauta