Ik heb ze al heeeeeul vaak voorbij zien komen en dacht altijd, pffff dat is me veel te moeilijk. Dat stel ik uit. Nou, uitgesteld en wel, daar zijn ze.. en makkelijk dat het was! De glutenvrije springrolls van Koh Tai.

BENODIGDHEDEN

  • 4 rijstvellen van Koh Tai 
  • Groente naar keuze (ik koos voor taugé en champignons)
  • Springroll saus
  • 100 gram kip
  • 1 handje rijstvermecelli
  • Rauwkost naar keuze

WERKWIJZE

  1. Kook de rijstvermecelli zoals beschreven
  2. Bak de kip goudbruin
  3. Voeg de tauge en de champignons toe
  4. Bak even samen mee met elkaar
  5. Vouw de rijstvellen uit en vul met alles wat je in huis hebt
  6. Rol de vellen op en vouw ze aan de zijkanten omhoog

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close