zo.. lang geleden dat er iemand voor mij heeft gekookt zeg. Afgelopen week kookte een vriendin voor mij, en wat! Ze heeft gelijk het recept met mij gedeeld: glutenvrije pasta met zalm in crème fraiche.

BENODIGDHEDEN

  • 1 pakje zalm
  • 100 gram pasta naar keuze (ik koos die van Schar)
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 kleine bak champignons
  • Zout
  • Half glas water
  • Knoflookpeper
  • Basilicum
  • 1 bouillonblokje
  • Parmezaanse kaas
  • Bosui naar smaak

WERKWIJZE

  1. Kook de penne op voorgeschreven wijze
  2. Snijd de courgette en de aubergine en bak ze in een koekenpan
  3. Snijd ook de champignons en voeg deze toe
  4. Voeg een klein glaasje water toe
  5. Voeg de creme fraiche en het bouillonblokje toe en kook 5 minuten op hoog vuur mee
  6. Breng de smaak aan, voeg dan ook de kruiden toe naar smaak
  7. Voeg de pasta toe aan het geheel en kook nog even mee
  8. Serveer met parmezaanse kaas

IK HEB MEER pasta’s GEMAAKT DIE JIJ DENK IK WEL LEKKER VINDT

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close