Salades zijn aaaaltijd lekker in de zomer. Om een beetje de variatie er in te houden koos ik deze keer voor een salade te bereiden met spekjes en mozzarella.

Benodigdheden

Voor de salade:

  • 100 gram spekjes
  • 100 gram mozzarellaballetjes
  • Salade naar keuze
  • Cherrytomaatjes
  • Handje walnoten

Voor de dressing:

  • Balsamicodressing
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie

Werkwijze

  1. Doe wat olijfolie in een pan en bak de spekjes
  2. Zodra ze goudbruin zijn mag je ze er uit halen
  3. Was de sla, en snijd hem in stukken (tenzij je het kant-en-klaar hebt gekocht)
  4. Snijd de tomaten in halve maantjes
  5. Presenteer de salade in een grote kom
  6. Decoreer met de aangegeven producten
  7. Maak ondertussen de dressing
  8. Mix de ingrediënten met elkaar en doe het in een bakje

Ik heb meer glutenvrije salades gemaakt!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Vegetarische pastasalade - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close