Salades zijn aaaaltijd lekker in de zomer. Om een beetje de variatie er in te houden koos ik deze keer voor een salade te bereiden met spekjes en mozzarella.
Benodigdheden
Voor de salade:
- 100 gram spekjes
- 100 gram mozzarellaballetjes
- Salade naar keuze
- Cherrytomaatjes
- Handje walnoten
Voor de dressing:
- Balsamicodressing
- Peper
- Zout
- Olijfolie
Werkwijze
- Doe wat olijfolie in een pan en bak de spekjes
- Zodra ze goudbruin zijn mag je ze er uit halen
- Was de sla, en snijd hem in stukken (tenzij je het kant-en-klaar hebt gekocht)
- Snijd de tomaten in halve maantjes
- Presenteer de salade in een grote kom
- Decoreer met de aangegeven producten
- Maak ondertussen de dressing
- Mix de ingrediënten met elkaar en doe het in een bakje
Ik heb meer glutenvrije salades gemaakt!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek
1 Comment
Pingback: Vegetarische pastasalade - Annemiek Nauta