Voordat ik coeliakie kreeg, was lasagne altijd mijn lievelingseten. Uit frustratie heb ik het nooit meer gegeten… Ik zag afgelopen week bij de Albert Heijn deze gele linzen lasagne liggen en wist direct wat ik moest gaan maken: LASAGNE!
Benodigdheden
- 6 lasagnebladen van de gele linzen collectie
- 1 pot AH gegrilde groenten basissaus
- 1 courgette
- 3 stronkjes bosui
- 1 zak spinazie
- 500 gram mager gehakt
- Geraspte kaas naar smaak
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Rul de gehakt bruin
- Snijd ondertussen de courgette in blokjes en de ui in rondjes
- Voeg toe aan het gehakt
- Doe vervolgens de basissaus er in
- Mix de spinazie er rustig doorheen, het slinkt heel erg
- Pak een ovenschaal
- Doe hierin laag voor laag de saus en de bladen, maar begin en eindig met saus
- Top met de geraspte kaas naar keuze
- Doe de schotel voor 40 minuten in de voorverwarmde oven
Ik heb nog een ovenschotel gemaakt!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek
3 Comments
Pingback: Kip uit de oven met serranoham - Annemiek Nauta
pssst, het is HET gehakt.
Hahaha je hebt helemaal gelijk natuurlijk, thanks!