Wat ik zelf soms mis op mijn blog? Wat recepten voor avondeten. Hierbij dus de verandering: tonijn uit de oven!
Benodigdheden
- 2 tonijnmoten uit de vriezer
- 1 broccoli
- 1 bloemkool
- 100 gram wortel
- 4 citroenschijfjes
- 2 el olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 6 gesneden olijven
- Peper/zout
- 1 handje basilicum
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Pak een ovenschaal
- Doe hierin de olijfolie
- Snijd de knoflook
- Doe de groente in een ovenschaal
- Zet de schaal in de oven voor 10 minuten
- Haal de schaal er uit en leg de tonijn er bij in, inclusief de citroenschrijfjes
- Doe de schaal vervolgens nog 10 minuten in de oven
- Decoreer met basilicum en olijfjes
1 Comment
Pingback: Glutenvrije Griekse mussaka - Annemiek Nauta