Wat een knapperd hè, zo’n gepocheerd ei. Ik heb mijzelf jaaaaren afgevraagd hoe het moest, nu heb ik hier het heerlijke antwoord.
Benodigdheden
- 1 kommetje
- Wat folie
- 1 ei
- 100 gram gerookte zalm
- 1 glutenvrij broodje (ik gebruikte die van Schär)
- Basilicum
- Peper/zout
Werkwijze
- Leg de folie over het kommetje, maar zorg dat de folie er iets ‘invalt’
- Breek het ei open in het kommetje
- Knoop het zakje dicht
- Laat water koken en leg hier het zakje in
- Kook voor 4 minuten
- Beleg ondertussen je boterham met de zalm en wat peper en zout
- Top met het eitje en de basilicum
Ik heb meer smikkelwaar met ei gemaakt!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek
1 Comment
Pingback: Homemade quacamole - Annemiek Nauta