Wederom een heerlijk dessert op mijn blog. Ik ben er gek op!
Benodigdheden
- 250 ml slagroom
- 3 eetlepels (vanille)suiker
- 10 speculaasjes (AH!)
- Kloppudding smaak banaan (Dr. Oetker)
- 250 ml. (kokos) melk (voor de kloppudding)
- 3 bananen
- Karamelsaus
Werkwijze
- Doe de slagroom in een kom en klop op (zorg dat de kom koud is)
- Zorg er voor dat je zodra het bijna opgeklopt is, je de suiker nog even mee klopt
- Maak de kloppudding op de voorgeschreven wijze
- Verkruimel de speculaasjes en snijd de banaan in plakjes
- Pak een glas en/of kom en doe hier onderin de verkruimelde speculaas
- Doe daar bovenop een laag van banaan
- Daarna volgt een laag kloppudding
- Vervolgens een laag slagroom
- Herhaal dit voor zo lang mogelijk
- Top met karamelsaus, verse banaan en speculaas
S M A K E L I J K!
love, Annemiek