Wederom een heerlijk dessert op mijn blog. Ik ben er gek op!

Benodigdheden

  • 250 ml slagroom
  • 3 eetlepels (vanille)suiker
  • 10 speculaasjes (AH!)
  • Kloppudding smaak banaan (Dr. Oetker)
  • 250 ml. (kokos) melk (voor de kloppudding)
  • 3 bananen
  • Karamelsaus

Werkwijze

  1. Doe de slagroom in een kom en klop op (zorg dat de kom koud is)
  2. Zorg er voor dat je zodra het bijna opgeklopt is, je de suiker nog even mee klopt
  3. Maak de kloppudding op de voorgeschreven wijze
  4. Verkruimel de speculaasjes en snijd de banaan in plakjes
  5. Pak een glas en/of kom en doe hier onderin de verkruimelde speculaas
  6. Doe daar bovenop een laag van banaan
  7. Daarna volgt een laag kloppudding
  8. Vervolgens een laag slagroom
  9. Herhaal dit voor zo lang mogelijk
  10. Top met karamelsaus, verse banaan en speculaas

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close