Meerdere mensen heb ik al gek weten te maken op mijn instagram.

Verscheidene keren heb ik gamba’s gepost op mijn instastory. Van verschillende mensen kreeg ik te horen dat het er zo fantastisch uitzag. Nou, dat is het ook. Ik eet het inmiddels zo’n twee a drie keer in de week en het wordt tijd dat ik dit met jullie deel!

Benodigdheden

  • 1 zak diepvries gamba’s (Albert heijn), ongepeld
  • 2 el zonnebloemolie
  • Gesneden bosui (ik snijd het zelf)
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl peper
  • 1 tl cayennepeper
  • 1 tl gember
  • 10 gram kokos

Werkwijze

  1. Doe de gamba’s (zo veel als jij wilt) in een grote kom met warm water, zo ontdooien ze
  2. Snijd de bosui
  3. Pak een pannetje en doe hierin de zonnebloemolie
  4. Laat het goed heet worden
  5. Zodra het heet is doe je de gamba’s er in (zonder water uiteraard)
  6. Verdeel de kurkuma, peper, cayennepeper en de gember over de gamba’s
  7. Bak ze aan 1 zijde goed bruin
  8. Draai ze om en bak ze ook goed bruin
  9. Tot slot voeg je de bosui en de kokos toe en laat je het geheel nog even opstaan (mix goed)
  10. Serveer met rijstnoodles en wat groente

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Noodles met gamba's en sperziebonen - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close