Een heerlijk en smaakvol tussendoortje mét chocolade, beter kan niet toch?
Dit is werkelijk waar wederom een simpel recept van mij. Ik hou er van om zo min mogelijk in je producten te verwerken en daarmee een ontzettend smaakvol receptje neer te zetten. Vandaag de chocolade pindarotsjes!
Benodigdheden
- 1,5 forse lepels pindakaas (LIDL!)
- 1,5e reep pure chocolade 70%
- 1 zak ongezouten pinda’s (Duyvis heeft glutenvrij)
Werkwijze
- Kook water
- Doe het in een pannetje en zet daar een schaaltje op
- Doe de chocolade en de pindakaas in de schaal en smelt het au bain marie
- Voeg de pinda’s toe
- Mix het goed met elkaar en zorg dat alles gesmolten is
- Pak twee vellen bakpapier, maak met een lepel pindarotsjes (1 lepel is voldoende)
- Laat 5 minuten rusten en doe het 10 minuten in de koelkast
S M A K E L I J K!
love, Annemiek