Zo. Zoals jullie hebben gezien ben ik onlangs druk geweest met een weekdiary over wat ik allemaal mee heb gemaakt. Dit lijkt me – gezien mijn stageplek – vanaf nu ongepast.

Overdag heb ik weinig te vertellen of via social media te delen. Dit komt omdat ik stage loop bij een organisatie waar je overdag geen telefoon tot je beschikking hebt. En geloof me, dat is NIET erg. Het is eigenlijk best relaxt om lekker zonder telefoon je dag door te komen. Maar, omdat ik jullie niet te kort wil doen heb ik besloten mijn weekdiary van de afgelopen keer, te wijzigen naar een foodiary. Met vandaag: nunmero uno.

Hierbij dus een kijkje in wat ik zoal op een dag eet met hier en daar een foto. Ik vind het belangrijk om jullie te laten zien wat ik zoal eet op een dag. Je zult wellicht merken dat ik ook echt niet altijd even gezond eet. Ik vind het vooral belangrijk om te eten waar je zin in hebt, te voelen waar je lichaam behoefte aan heeft en vooral ook te genieten. Zelf eet ik behoorlijk vaak op een dag een wat kleinere portie, dat is wat ik prettig vind. Heb je op of aanmerkingen of heb je tips? Ik hoor ze graag hoor!!

Zondag
Ontbijt: Crunchy Muesli van Rosies met volle yoghurt en stukjes aardbei en veel koffie
Lunch: Twee volkoren boterhammen van Schär met jonge kaas en een banaan
Tussendoor: Het nieuwe reepje van Schär
Dinner: OMG! Boyfriend cooked dinner. Eerste keer ever! Lekker #soproud. Lekker hamburgertje met een salade van ijsbergsla, mozzarella, olijfolie en peper en zout. Daarbij twee broodjes van Schär met knoflooksaus (ai).

Maandag
Ontbijt: Bij deze mijn schaamte: ik eet bijna ieder ochtend hetzelfde… klik HIER (+ koffie)
Tussendoor: halve bak optimel kwark met tropische vruchten
Tussendoortje 2: Nakd reepje
Tussendoortje 3: Fruitbakje (ananas, druiven en kiwi)
(Verlate) lunch: 4 boterhammen, 2 met hagelslag en 2 met pindakaas
Dinner: Courgette-spaghetti met gehaktballen en een eitje

Dinsdag
Ontbijt: Ontbijt as usual & koffie
Tussendoor: 1 rijstewafel met nutella en wat blauwe bessen
Lunch: 4 volkoren boterhammen van de verse AH lijn, 2 met hagelslag en 2 met salami
Tussendoor: Dadelreepje van de Lidl
Dinner: Zelfde dinner als gisteren, met een verdomd lekker toetje…
Toetje: wat slagroom met verse aardbeien en hagelslag

Woensdag
Ontbijt: Choco muesli love met veel koffie
Tussendoor: notenreepje van Zonnatura
Tussendoortje 2: Banaan
Lunch: 4 boterhammen van de AH. 2 met hagelslag en 2 met salami
Dinner: on the go helaas, dus 2 lijnzaad crackers met komijnenkaas
Dinner 2: 2 beschuitjes met hagelslag

Donderdag
Ontbijt: ontbijt as usual met veel koffie
Tussendoor: Nakd reepje ‘Lemon Dizzle’
Tussendoortje 2: mango & ananas
Lunch: 4 boterhammen van consenza. 2 met hagelslag en 2 met komijnekaas
Dinner: romige tomatencreme soep met Schär brood en een salade (vriend ‘kookt’ want ik werk door)

Vrijdag
Pre-workout: 1 banaan
Ontbijt: ontbijt as usual met koffie
Tussendoor: stuk komkommer
Lunch: 3 boterhammen, 1 met komijnekaas en 2 met chocoladepasta met sinaasappel (tip!!)
Dinner: Zilvervliesrijst met een hamburger, courgette en deze AH woksaus (beginfoto)
Avond: van die lieve vriendinnen die speciaal voor jou aparte lekkere dingen bereiden #gekmetoe (naturel Lays chips, kaas en pretzles)

Zaterdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Lunch: 1 broodje met chocoladepasta met sinaasappel
Tussendoor: Espresso ijskoffie van de Albert Heijn
Dinner: Quiche met zalm & spinazie (recept komt binnenkort online)
Toetje: schepijs pistache & straciatella

Schermafbeelding 2017-09-16 om 13.42.49
Schermafbeelding 2017-09-16 om 13.43.09

Zondag
Ontbijt: Uitgebreid ontbijt met de familie voor mijn vaders 40-jarig jubileum op het werk (topper), ik kies voor verse jus d’orange, vitabella ontbijtgranen, 2 crackers (1 met ei, 1 met kaas) en cake met slagroom. Geen lunch voor mij!
Tussendoor: (veel) Merci bij een vriendin
Dinner: Salade van tomaat, mozzarella en komkommer met brood

Zoals je ziet, eet ik ook niet altijd even gezond. Deze week at ik ook veel brood overigens, dat is wat mij vooral goed opvalt. Dit komt door het feit dat ik de laatste tijd veel vers brood heb gekregen en het allemaal wilde proberen. Normaal eet ik als lunch ook val salades maar deze week is het vele brood mij ook prima bevallen. Naast het hardlopen is het toch wel een prettige bodem. Anyway, smikkelkont ben ik he?

Fijne week!

love, Annemiek

Write A Comment

Close