Zoals iedereen nu wel een keer kent, de ‘overnight oats’. Hierbij mijn lieveling.
De ochtenden zijn voor mij echt heerlijk. Niets lekkerder dan relaxt je ontbijtje nuttigen (graag in de zon maar ik woon nou eenmaal in Nederland…) met een kopje koffie. Als ik overnight oats op het menu heb staan, sprint ik echter zowat uit bed. JAMMIE! Simpel, lekker én het vult ontzettend.
Benodigdheden
- 200 milliliter melk, hierbij kies ik voor een combinatie van kokos- en amandemelk
- 30 – 40 gram havervlokken
- een eetlepel rozijnen
- een theelepel kokosrasp
- een theelepel ahornsiroop
- de volgende dag: chocochips en een halve peer
Werkwijze
- Doe de havervlokken, rozijnen, kokosrasp én de melk in een mooie kom. Ik gebruik hiervoor een weckpotje (van de action)
- Roer het goed door zodat het zich goed met elkaar mengt
- Voordat je richting je bed strompelt, vergeet dit niet in de koelkast te zetten oké? (overnight oats duh)
- Strompel, ren, val of hink uit je bedje en haal je lekkere ontbijtje uit de koelkast
- Versier hem zoals jij dit wil (mijn voorkeur staat hierboven inclusief wat ahornsiroop) en… wat een plaatje hè?
S M A K E L I J K!
love, Annemiek