Zoals jullie wellicht hebben gezien op mijn instagram account, mag ik koken met de Bloginsiders van Chicks love Food. Ook heb ik in een eerder blog hierover al gesproken.
Koken met princes deel 2, zoals beloofd. Na de makreel mocht ik nog een recept maken met ansjovis. Nou: wat heb ik voor ideetjes met ansjovis? Ik vond het wel lastig aangezien ansjovis zo zout is maar het is geworden…..
Pizza met ansjovis
Benodigdheden
- Pizzabodem van Schär
- 1 blikjes AH tomatenpurree
- 1 blikje ansjovis
- Circa 8 groene olijven
- Échte pizza kaas (ook bij de AH te koop)
- Bieslook
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Doe de pizzabodem in de oven (ja ik doe dit eerst zodat de pizzabodem ook knapperig is) en draai hem na 5 minuten om zodat beide kanten knapperig worden
- Haal de pizzabodem uit de oven en smeer de tomatenpurree hierover uit
- Beleg de bodem vervolgens met de kaas, ansjovis, olijvens en de bieslook
- Doe de pizza voor de duur van circa 15 minuten in de oven
Dit is een gesponsord artikel.
S M A K E L I J K!
love, Annemiek