Heb jij de nieuwe producten van de Albert Heijn al gezien? Ik wel! Ik maakte met de gepofte rijst een reepje om mee te nemen met dadel en chocolade. Een heerlijk tussendoortje!

Benodigdheden

  • 1 zak gepofte rijst van de Albert Heijn
  • 250 gram stukjes dadel
  • 1 grote reep extra pure chocolade (200 gram)
  • Kokos naar smaak

Werkwijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie
  2. Laat goed afkoelen
  3. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door
  4. Let op met de kokos, voor iedereen is de hoeveelheid naar smaak toe te voegen
  5. Doe het mengsel in een grote kom en druk goed aan
  6. Laat het voor minstens 4 uur in de koelkast staan
  7. Snijd het in stukken voor zover jij dat fijn vindt
  8. Bewaren kan simpel in bakjes

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close