Ik ben echt ontzettend gek op de gehaktballetjes van de Albert Heijn. Deze keer maakte ik er een heerlijke frisse salade bij, om te smullen!
Benodigdheden
- 500 gram gehaktballetjes van de Albert Heijn
- 1 potje tomatenpurree
- 60 gram geitenkaas naturel
- 1 tl mosterd
- 1 tl ketchup
- 80 gram zure room
- Bieslook
Werkwijze
- Bak de gehaktballen goudbruin
- Doe hierbij de tomatenpurree en roer goed door elkaar
- Check even of de gehaktballen goed zijn door er 1 door midden te snijden na ongeveer 8 minuten
- Maak apart daarvan de ‘dip’ door de overige ingrediënten in een kom te doen
- Mix deze goed door elkaar, dit kan simpelweg met een vork
- Doe de gehaktballen in een grote kom
- Decoreer met de bieslook en serveer met de dip
In de toekomst zal ik mij meer gaan richten op bijvoorbeeld lekkere dipjes.
Heb je ideeën voor dipjes, zie je graag iets voorbijkomen? Ik hoor het graag hè!
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!