Onlangs maakte ik met het bladerdeeg van Consenza heerlijke appel- en banaan/chocolade flappen. Dit heeft absoluut naar meer gesmaakt, dus ging ik eens brainstormen. Deze keer de flapjes met framboos en goji bessen! Uiteraard komen de flapjes met banaan en chocolade nog online, maar daar moeten jullie nog even op wachten!
Benodigdheden
- 2 eigelen
- 3 x bladerdeeg
- 100 gram bevroren frambozen
- Een handje goji bessen
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Leg het bladerdeeg uit de vriezer en laat het gebruiksklaar worden
- Verbreed het bladerdeeg iets zodat je meer speling hebt (glutenvrije = klein)
- Leg de frambozen in het midden
- Voeg de goji bessen toe
- Maak hem dicht en bestrijk met het eigeel
- Doe dit bij het aantal dat je hebt gemaakt
- Zet het voor 10 minuten in de oven
Ik heb meer heerlijke flapjes gemaakt!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek