Een kwarktaartje maar dan met aardbeienkwark, kan niet beter toch?

Heerlijke als ontbijt, het kwarktaartje. Ik kies er zelf altijd voor om de ochtend al chocolade te eten, om zo de rest van de dag te beperken. Iets wat niet altijd lukt hoor, maar het is het proberen waard. In deze ontbijtkwarktaartjes zit een beetje whey coco van Body & fit, Heerlijk! Dit is overigens de whey die ik veel gebruik. Nee, ik heb geen samenwerking met ze. Ik vind de producten erg lekker en ze hebben echt een toegevoegde waarde aan mijn dagelijkse inname.

Benodigdheden

Bodem:

  • 100 gram glutenvrije havermout (AH!)
  • 2 lepels gesmolten hazelnootolie
  • 1 el whey choco chocoladepasta
  • 1 banaan in plakjes

Mix:

  • 500 gram aardbeienkwark
  • 1 geprakte bananen

Werkwijze

  1. Begin met de bodem, doe alle ingrediënten bij elkaar en mix het goed door tot een stevige substantie
  2. Doe het in de springvorm naar keuze en druk de bodem goed aan met de bolling van een lepel
  3. Snijd de banaan en versier de zijkanten van de springvorm met de banaan
  4. Zet weg
  5. Ondertussen kan je de kwarkmix maken
  6. Laat in een kom met koud water de gelatine ca. 5 minuten weken
  7. Doe de kwark, geprakte banaan en kokos in een grote kom en mix goed door elkaar
  8. Giet het mengsel in de springvorm en zet het voor circa 3 uur in de koelkast

Ik heb meer kwarktaart gemaakt, ben je benieuwd? Kijk hieronder eens verder, wie weet zit er nog meer lekkers bij voor je:

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

4 Comments

  1. Pingback: Glutenvrije appeltaart naturel - Annemiek Nauta

  2. Pingback: Glutenvrije paaseitaart - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close