Waarom deze simpele post? Iedereen houdt van appelflappen!

Benodigdheden

  • Bladerdeeg van Consenza (te koop bij de AH)
  • 3 Kanzi appels
  • 100 gram rozijnen
  • 3 el kaneel
  • 100 gram suiker
  • 1 eigeel

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat het een goede 15 minuten ontdooien
  3. Snijd ondertussen de appels in kleine stukjes
  4. Doe de appelstukjes in een grote kom
  5. Meng het met de suiker, kaneel en de rozijnen
  6. Zorg dat de bladerdeeg wat zachter is
  7. Leg in het midden van iedere vierkant bladerdeeg de mix met appel
  8. Vouw hem dicht en zorg dat je de zijkant met een vorkje dichtprikt
  9. ‘Verf’ de appelflap met het eigeel
  10. Doe ze voor circa 15 minuten in de oven

Ik heb meer smikkelwaar gemaakt!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close