Waarom deze simpele post? Iedereen houdt van appelflappen!
Benodigdheden
- Bladerdeeg van Consenza (te koop bij de AH)
- 3 Kanzi appels
- 100 gram rozijnen
- 3 el kaneel
- 100 gram suiker
- 1 eigeel
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat het een goede 15 minuten ontdooien
- Snijd ondertussen de appels in kleine stukjes
- Doe de appelstukjes in een grote kom
- Meng het met de suiker, kaneel en de rozijnen
- Zorg dat de bladerdeeg wat zachter is
- Leg in het midden van iedere vierkant bladerdeeg de mix met appel
- Vouw hem dicht en zorg dat je de zijkant met een vorkje dichtprikt
- ‘Verf’ de appelflap met het eigeel
- Doe ze voor circa 15 minuten in de oven
Ik heb meer smikkelwaar gemaakt!
S M A K E L I J K!
love, Annemiek