Soms heb je zin in iets luchtigs, maar toch zoet. Dan is deze cake hét ultieme genot!

Als tussendoortje, (kerst)dessert of als simpele lekkernij, hij is werkelijk heerlijk. Het zure van de citroen geeft het de extra smaak, waar de overige ingrediënten de citroen wat remmen. Vergeet niet de poedersuiker toe te voegen, dit is een vereiste!

Benodigdheden

  • 350 gram Griekse yoghurt
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 2 scheutjes olijfolie
  • Citroenschaafsel van 1 citroen
  • 2 eieren
  • 250 gram bloem
  • Een half zakje bakpoeder
  • Snufje zout
  • Poedersuiker

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Zorg dat je bakvorm van 20 bij 20 is ingevet en er op de bodem bakpapier ligt
  3. Mix de bakpoeder met de bloem
  4. Roer de overige ingredienten op de poedersuiker na in een grote kom
  5. Doe de bloemmix en de overige mix bij elkaar in en mix door elkaar
  6. Doe de mix in je bakvorm
  7. Zet de cake voor 50 minuten in de voorverwarmde oven
  8. Laat de de cake goed afkoelen
  9. Bestrooi de cake met wat citroenschaafsel en poedersuiker

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Glutenvrije kokoscake met chocolade mokkabonen - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close